hu de en

Über uns

A fuvarozás és szállítmányozás csaknem valamennyi területén megszerzett több évtizedes tapasztalat birtokában alapított Cargo Logistic Consulting Kft. - mint szakmai tanácsadó cég - 1999 óta áll ügyfelei rendelkezésére.

2004-ben, Magyarország uniós csatlakozását követően a liberalizált piaci lehetőségeket figyelembe véve, a CLC saját fuvareszközök beszerzése mellett döntött. A 14 db MB Actros és Schmitz gyártmányú MEGA nyerges szerelvényből álló flotta ebben a piaci szegmensben egyedülálló rugalmasságot, megbízhatóságot jelent. Az ügyfelek, a minőség és a hosszú távú üzleti kapcsolatok iránt elkötelezett CLC családi vállalkozás, mely - a cég vala- mennyi munkatársának köszönhetően - 2006-ban 65%-kal növelte forgalmát. Elsőrendűen fontos, hogy a megbízók szállítmányaikat biztonságban tudják.

A Cargo Logistic Consulting PRS flottakövetéssel, a CMR-Egyezmény előírásai szerint végzi tevékenységét. Felelősségbiztosítása 200 000 euróig érvényes, és tagja az IRU Magyarországi Szövetségének, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE).