hu de en

Céginformáció

A fuvarozás és szállítmányozás csaknem valamennyi területén megszerzett több évtizedes tapasztalat birtokában alapított Cargo Logistic Consulting Kft. – mint szakmai tanácsadó cég – 1999 óta áll ügyfelei rendelkezésére. 2004-ben, Magyarország uniós csatlakozását követően a liberalizált piaci lehetőségeket figyelembe véve, saját fuvareszközök beszerzése mellett döntöttünk. Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy lehetőségek és előnyös ajánlatok széles skálájával alkalmazkodjunk ügyfeleink egyéni igényeihez, és hozzá tudjunk járulni a sikereikhez egy egyre nagyobb kihívásokat tartogató piacon.

Elkötelezettek vagyunk szolgáltatásaink kiváló színvonalának fenntartása mellet! Mindehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit.

DAF XF EUR5 EEV és EUR6 /Schmitz gyártmányú MEGA és  NORMAL nyerges szerelvényekből álló flotta ebben a piaci szegmensben egyedülálló rugalmasságot, megbízhatóságot jelent. Az ügyfelek, a minőség és a hosszú távú üzleti kapcsolatok iránt elkötelezett CLC családi vállalkozás. Elsőrendűen fontos, hogy a megbízók szállítmányaikat biztonságban tudják. A Cargo Logistic Consulting GPRS flottakövetéssel, a CMR-Egyezmény előírásai szerint végzi tevékenységét.  Felelősségbiztosítása 600 000 euróig érvényes, és tagja az IRU Magyarországi Szövetségének, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE). Továbbá a (FUVOSZ) Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetségének is tagja.

DSC_2906DSC_1431DSC_0302DSC_0300DSC_0297DSC_0296